Foto: dedy
Tiež to bola moja prvotina podľa inpirácií z facebooku
Postup
-
1
na pečiaci papier (lepšie sa nám s ňou manipuluje) si poukladáme prvú vrstvu chleba potretého maslom, alebo nátierkovým maslom, aby nátierka, ktorá ide na to nevsiakla do chleba. na to ide druhá vrstva chleba potretá tak isto zo spodu. Chlieb po vrstvách striedame, tmavý - svetlý, v reze bude torta zaujímevejšia.
-
2
Takto vyskladáme celú tortu plnenú nátierkou, alebo salámou, šunkou, syrom, kto čo uzná za vhodné a chutné
-
3
Zabalíme do púotravinárskej fólie a vložíme na noc do chladničky, kôli zdobeniu, aby nám pred tým stuhla. Potom orežeme okraje do akého tvaru chceme.
-
5
a ďalší pohľad na zdobenie a hotovú tortičku. Mala asi 3,5 kg
-
6
Šunku na okraje som lepil syrom v črievku, tak isto aj iné ozdoby. Na vrchu je pórová kvetinka
Diskusia k receptu