Sladkosť z cícerovej múky

yossarianka - bez fotkyyossarianka, 13. januára 2015

Boduje u vegetariánov i u priateľov mäsožrútov. Všetky suroviny sa dajú zohnať na Slovensku a je rýchle hotový - volá sa LADOO, čítaj Ladú.

20
porcií
8 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,5 hrnčeka
2/3 hrnčeka
1 PL
1/2 hrnčeka
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ghee rozohriať na panvici

  2. 2

    doňho nasypeme besan, stále miešame na strednom plameni cca 8 minút. kým trochu zhnedne a začne krásne voňať. Vmiešame kardamóm a cukor.

  3. 3

    Do misky, vymastenej pomocou trošky ghee , nalejeme cícerovú hmotu a navrch nasypeme sekané kešu orechy alebo mandle. krájame až na 2. deň.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: