Boduje u vegetariánov i u priateľov mäsožrútov. Všetky suroviny sa dajú zohnať na Slovensku a je rýchle hotový - volá sa LADOO, čítaj Zobraziť celý popisBoduje u vegetariánov i u priateľov mäsožrútov. Všetky suroviny sa dajú zohnať na Slovensku a je rýchle hotový - volá sa LADOO, čítaj Ladú.
20
porcií
porcií
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ghee rozohriať na panvici
- 2
doňho nasypeme besan, stále miešame na strednom plameni cca 8 minút. kým trochu zhnedne a začne krásne voňať. Vmiešame kardamóm a cukor.
- 3
Do misky, vymastenej pomocou trošky ghee , nalejeme cícerovú hmotu a navrch nasypeme sekané kešu orechy alebo mandle. krájame až na 2. deň.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Z kesu orechov robim zasa inu sladkost akochutimasala.blogspot.in/2014/04/kaju-katli.html...