Foto: marianna76
Recept mám z tal.webu, puding sa mal variť zo žĺtok, ale využila som parádny puding, je lepší ako zl. klas. Smotanu som pridala, lebo Zobraziť celý popisRecept mám z tal.webu, puding sa mal variť zo žĺtok, ale využila som parádny puding, je lepší ako zl. klas. Smotanu som pridala, lebo som chcela mať viac toho....
Postup
-
1
suroviny na puding
-
2
uvaríme a necháme vychladnúť, mne sa zdal, že by mal byť hustejší, tak som pridala trochu solamylu v troške vody a nechala prevrieť
-
3
ostatné suroviny
-
4
do misky hranatej som si dala alobal, aby som to celé mohla vytiahnuť, piškóty /lepšie by boli podlhovasté/, ktoré som namáčala v mlieku teplom + šťava z kompótu + trošku cukru, na to som dala vychladnutý puding, višňočerešne, kôli krájaniu tam ani nemuseli byť, lebo sa vyťahovali ako som to krájala..., znovu som uložila namočené piškóty, zbytok pudingu, a na posledné piškóty som dala ešte kyslú smotanu s van.cukrom. Na samý vrch som naukladale ešte tie čerešňovišne - aj s višňami by to bolo super, len som nemala navyše. uložila do chladu, asi na 5 hodín....
-
5
Síce dnes je Juraja, ale synovi som toto prekvapenie vytiahla už včera večer...
-
6
takto to vyzeralo po nakrájaní ...
@afataga no, tiež som to tak brala, ale keď som videla ako deti a muž jedia s chuťou túto kombináciu, tak som ju sem pridala v takomto zložení
@afataga agátka, mám aj ja rada rum.... ale pridávam zatiaľ len príchuť, kôli deťom.... asi čoskoro spravím aj také....