Foto: bentianna
Teplé drinky sú v chladnom období silné čarodejky. Zahrejú, rozprúdia krv v žilách, uvoľnia, vykúzlia úsmev na tvári, iskru v očiach, zblížia a veru Zobraziť celý popisTeplé drinky sú v chladnom období silné čarodejky. Zahrejú, rozprúdia krv v žilách, uvoľnia, vykúzlia úsmev na tvári, iskru v očiach, zblížia a veru ani lepší pocit zo života nie je vďaka nim vylúčený. Niekedy toto zvládne šálka dobrého čaju, inokedy to chce pohár niečoho, čo má aj pár grádov. Vyskúšajte punč s Bentiannou. Je lahodná, chutná, prírodná a navyše výsostne slovenská, čo chuť originálneho punču ozvláštni.
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu zvaríme pod parou. Nemali by však prejsť varom.
- 2
Podávame v čajovej šálke ozdobené plátkom sušeného pomaranča. Pokiaľ chcete svoje pozvanie na "punč o piatej" priviesť k úpnej dokonalosti, pridajte aj krehkú maslovú sušienku.
- 3
Viac receptov nájdete na www.bentianna.com/bentianna-koktaily
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu