Dobrá nátierka na raňajky alebo aj večer len malú chuťovku ku telke alebo k dobrej knihe...
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na kúsku masla orestujeme nakrájanú cibuľu do sklovita, pridáme umyté a nadrobno nakrájané šampiňony, mierne osolíme , okoreníme/ja zvyknem radšej trošku ml.čilli/ a môžeme pridať štipku vegety. Podusíme, kým trochu zmäknú šampiňony.
- 2
Syr/akýkoľvek mäkký/ vymiešame s maslom alebo rastlinným nátierkovým maslom a pridáme do neho podusené a vychladnuté šampiňony. Dobre premiešame a prípadne dochutíme. Dobré na chlieb alebo pečivo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu