Šampiňonová nátierka

58vlasta - bez fotky58vlasta, 4. novembra 2009

Dobrá nátierka na raňajky alebo aj večer len malú chuťovku ku telke alebo k dobrej knihe...

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
3-4 ks
200 g
200 g




Postup

  1. 1

    Na kúsku masla orestujeme nakrájanú cibuľu do sklovita, pridáme umyté a nadrobno nakrájané šampiňony, mierne osolíme , okoreníme/ja zvyknem radšej trošku ml.čilli/ a môžeme pridať štipku vegety. Podusíme, kým trochu zmäknú šampiňony.

  2. 2

    Syr/akýkoľvek mäkký/ vymiešame s maslom alebo rastlinným nátierkovým maslom a pridáme do neho podusené a vychladnuté šampiňony. Dobre premiešame a prípadne dochutíme. Dobré na chlieb alebo pečivo.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia