Salsa Tomatilla

dorko - bez fotkydorko, 31. augusta 2013
Salsa Tomatilla
Foto: dorko

Salsa k masu, rybam, grilovanym pochutkam, servirovana k hlavnym jedlam hlavne v strednej Amerike

10 minút
príprava

Suroviny

3 ks
1 ks
1/4 ks




Postup

  1. 1

    Paradajky a cibulu nakrajame na drobne kococky.

  2. 2

    Pridame na tenucko nakrajane cili a nasekanu koriandovu vnat.

  3. 3

    Posolime a podla chuti pokvapkame limetkovou stavou, premiesame a pred podavanim nechame chvilu postat.

Diskusia k receptu

ampara
Veď je to rovnaké ako "Salsa picante",len ináč nakrájané.......či?
dorko
Je to podobne, ale tu tvoria zaklad paradajky a je to aj o dost menej kysle, kedze tam ide len trosku stavy z limetky. V picante je menej paradajok a vyrazna cibula a limetky, cize chutovo su dost odlisne :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia