Šalát z tuniaka v rajčinovej omáčke

bebekeksy - bez fotkybebekeksy, 4. augusta 2010

recept vznikol z toho čo som kedysi našla v chladničke :) a robievam ho doteraz a všetkým moc chuti

4-5
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

250 g
400 g
100 g
1 ks
2 ks
250 g
2 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    odporúčam do väčšej misky ale postupne to stratí objem uvaríme cestoviny - používam z tvrdej pšenice uhorku nakrájame na kocky, šalát na rezance, paradajku na kocky, vysypeme kukuricu, vyklopíme tuniaka aj s rajčinovou šťavou - pokiaľ sa zdá že je tam málo rajčinovej omáčky pridáme ešte trošku pyré a dochutíme oreganom, štipkou soli - to už zavisí podľa chuti a všetko to dobre rozmiešame a nakoniec pridáme trošku prechladené cestoviny, poriadne premiešame a môžme podávať

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
no vyskúšam, ja robievam z tuniaka v oleji a konzervovanej fazule, buď bielej alebo červenej, pridám tam ešte najemno na koliesko nakrájanú cibuľu, čierne korenie a trocha soli, tiež dobré...

Pridaj komentár k receptu: