Foto: kremes84
Výborný dezert, ale dá sa použiť aj ako skvelá príloha napríklad k divine
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hrušky ošúpeme a vcelku ich dáme variť do džusu spolu so šafránom cukrom a citrónovou šťavou. Varíme do polomäkka.
- 2
Čučoriedkový kompót rozvaríme spolu s cukrom , citónovou šťavou a čučoriedkovicou alebo vodkou. Nakoniec zahustíme solamylom.
- 3
Hrušky prelejeme s čučoriedkovou zmesou
- 4
Ak podávame ako dezert možeme ozdobiť zmrzlinou alebo šľahačkou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu