Recept mam asi 20 rokov a stale je oblubeny, robim ho casto, pouzivam ho hlavne s piri piri kuriatkom, ale je vhodny aj k Zobraziť celý popisRecept mam asi 20 rokov a stale je oblubeny, robim ho casto, pouzivam ho hlavne s piri piri kuriatkom, ale je vhodny aj k studenemu masku.
porcií
Suroviny
| 2 poháre (po 250 ml) |
|
| 2 ks |
|
| 5 ks |
|
| 2 menšie hrste |
|
| 1 hrsť (nemusia byt) |
|
| Nálev: | |
| z 2 citrónov |
|
| 2 pl |
|
| 3 čl |
|
| 1/4 pohára |
|
Postup
-
1
Udusime ryzu, v tomto pripade som robila 1/2 krupov a 1/2 ryze, mozete pouzit aj bielu
-
2
Pridame nakrajane jablcka, nemala som dost cervenych, tak som pridala zelene, je to len kvoli farebnosti
-
3
Pridame cibiky pokrajame na kusky, hrozienka a mandlicky
-
4
Nalev: vsetky suroviny dobre premiesame a pridame do salatu, ja to vacsinou nemeriam robim podla chuti, musi byt sladky, ale to tiez podla chuti. Dobru chut! Tak moj 1. receptik na Vareche









Diskusia k receptu