Ryžové mäso v panvici

ches - fotkaches, 26. apríla 2010
Ryžové mäso v panvici
Foto: ches

Rychle a dobre.

4
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 gr
150 gr
2 ks
250 gr
1  PL
2 PL
1 mocca lyzicka
podla chuti
1 ks -kocka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    250gr morcacie prsia a 2 cervene papriky ,umyjeme, nakrajame na rezance a papriku na kosostvorce. Dame na panvicu 1 PL olivoveho oleja ,rozpalime a mäso osmazime. Pridame cervenu papriku/kapiu/ a kratko podusime. Neuvarenu ryzu 150gr zamiesame a dolejeme 3/4 litra vody studenej.Pridame koreniny , bujon,sol a vsetko podla chuti dochutime.Na strednom ohni povarime 10 min.

  2. 2

    250 gr ocistenej uhorky a zbavenej vnutornej casti so semiackami rozdelime na stvrtky a nakrajame na tenke mesiaciky, pridame do panvici a dalej varime 15min na slabom ohni, obcas premiesame. Ked je to moc huste prilejeme vodu alebo vino. Podavame cervene vino: Bycia krv./Pinot

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
marlen: ano ta uhorka na zaver.zalezi ci podla teba je ryza dost mäkka. Ja som to nechala v panvici este na platni odstavene.vyskusaj uvidis.

Pridaj komentár k receptu: