Ryžové mäso v panvici

ches - fotkaChes, 26. apríla 2010 13:42
Ďalšie recepty »
Ryžové mäso v panviciFoto: ches

Rychle a dobre.

4
porcie
10 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    250gr morcacie prsia a 2 cervene papriky ,umyjeme, nakrajame na rezance a papriku na kosostvorce. Dame na panvicu 1 PL olivoveho oleja ,rozpalime a mäso osmazime. Pridame cervenu papriku/kapiu/ a kratko podusime. Neuvarenu ryzu 150gr zamiesame a dolejeme 3/4 litra vody studenej.Pridame koreniny , bujon,sol a vsetko podla chuti dochutime.Na strednom ohni povarime 10 min.

  2. 2

    250 gr ocistenej uhorky a zbavenej vnutornej casti so semiackami rozdelime na stvrtky a nakrajame na tenke mesiaciky, pridame do panvici a dalej varime 15min na slabom ohni, obcas premiesame. Ked je to moc huste prilejeme vodu alebo vino. Podavame cervene vino: Bycia krv./Pinot

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist