Foto: archaa
24
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
40 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Vajcia vyslaháme s cukrom a vanilkovým cukrom do peny. Postupne prislahávame maslo, múku s práskom do peciva, amaretto, výzivu a nakoniec celé susienky Amarettini a len zlahka premiesame.
- 2
Cesto necháme trocha postát, aby zmäkkli a potom cesto vylejeme do vymasteného a múkou vysypaného plechu ci tortovej alebo bábovkovej formy.
- 3
Pecieme vo vyhriatej rúre na 175 stupnov 30-40 minút prikrytý alobalom a este 10 minút bez.
- 4
Necháme vychladnút a pred podávaním posypeme práskovým cukrom. Podávat môzme aj s kopcekom slahacky, ozdobený susienkami Amarettini.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu