Rýchlotraska

alzbetka2 - fotkaalzbetka2, 3. júna 2010

Tento recept mám od dcéry, je rýchly, chutný a majú ho radi hlavne deti

Suroviny

2 ks
2 ks
2 ks
2 bal




Postup

  1. 1

    všetko dať aj so šťavou z mandarínok do rýchlokysky, zavriet a poriadne potriasť. celá hmota zhustne. prekladať s piškótami v tortovej alebo inej forme. to je originál recept, ktorý som dostala a ja som ho vyskúšala aj z 10% smotany na varenie a z višňového kompótu a bolo aj to super. vrch posypať grankom alebo kakaom.

Diskusia k receptu

alzbetka2
tinca, máš pravdu. hľadala som ju, ale akosi som nenatrafila, čo už, je tu 2x.
zdezda
:-) áno, áno, poznám aj som to už robila podľa tinci, všetkým nám chutila, robila som ju s ananásom :-)
babidka
a je dobra aj s cucoriedkami :-) cela fialkova , taka sa paci mojej vnucke :-))))) uz sa chystam na prazdniny - Rychtraska fialova bude na uvitanie :-)))))
torticka
Túto tortu som robila v piatok, ale vyzeralo to ako keby to už raz niekto jedol. Dala som na vrch ešte šľahačku a bola dobrá. Ale hanbila som sa ju dať na varechu.
tinca
s hocakým ovocím je dobrá mne chutí najviac s mandarínkami, ale @babidka vyskúšam aj s čučkami, ak budú na tržnici čerstvé, díky za vriantu.
evanaaa
Robila som aj s mandarínkami aj s jahodami. Jeden čas bol tento recept v móde, šiel z ruky do ruky alebo - z úst do úst. Len vždy sa volal ináč. Je rýchly a dobrý.
gabusa
tak už som ju konečne vyskúšala, len som upiekla piskotove cesto a plnka bola ta ista s mandarinkami , len sa po nej tak zaprašilo teraz vyskúšam s ananasom dúfam, že bude tiež chutiť
alzbetka2
@gabusa , som rada, že chutilo. Bude dobrá určite aj s ananásom, hoci ja som ju skúšala okrem mandarínok len s višňami.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia