Rýchle mäsko mňam

hrky - fotkahrky, 24. apríla 2010

Toto je najjednoduchší recept na prípravu chutného a rýchleho mäska - niečo po ruke, keď vás prepadne neočakávaná návšteva. Mám ho od sestry a neviem ho prestať používať :-)

15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

koľko chcete
podľa chuti
aby neplávalo

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäsko nakrájame na slížiky

  2. 2

    pridáme olej, tak akurát, aby mäsko neplávalo

  3. 3

    a zasypeme grilovacím korením

  4. 4

    uložíme do chladu a postupne odoberáme a osmažíme na panvici už bez oleja. Podávame s hranolkami, alebo pečenými zemiakmi.

Diskusia k receptu

hrky
nie je zač, na to sme tu :-)))
zdezda
je to vynikajúci recept, ako udržať v pohotovosti a bez skazenia mäsko, ktoré máme radi, potom sá da pripraviť na všakovaké pokrmy :-)))
evas13
@hrky rýchle, dobré a vždy v pohtovosti. Uložila som si do kk. :-)))
hrky
jasne že chutné a frišké moja, čo iné si čakala :-))
vcelicka16
toto poznam,je to vyborne..ja to robim aj s francuzskou horcicou,ale tu uz len prehrejem po vypnuti sporaka...mnam mnam....

Zaujímavé video z archívu TV Varecha