Ako asi každá pracovne vyťažená mamina, hľadám efektívne možnosti ako navariť rýchlo, chutne a lacno :-)
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
50 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Do väčšej misky si dáme surové mleté mäso, koreniny podľa chuti, olej, nadrobno nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, kyslú kapustu a nevarenú-premytú ryžu, všetko poriadne premiešame (ja miešam rukou). 
- 2
Rúru vyhrejem na 200 stupňov. Na menší, hlbší pekáč vysypeme zmes, zalejeme vodou, aby bola celá zmes ponorená, zakryjeme alobalom a pečieme 40 min. Potom alobal odkryjeme, dáme plátky masla a zapečieme ešte 10.min. 
- 3
Hotové ozdobíme lyžicou kyslej pochúťkovej smotany. Dobrú chuť. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2






 
 


nodrou a jednou červenou a pekne sa zepečie.