Ako asi každá pracovne vyťažená mamina, hľadám efektívne možnosti ako navariť rýchlo, chutne a lacno :-)
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
50 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Do väčšej misky si dáme surové mleté mäso, koreniny podľa chuti, olej, nadrobno nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, kyslú kapustu a nevarenú-premytú ryžu, všetko poriadne premiešame (ja miešam rukou).
- 2
Rúru vyhrejem na 200 stupňov. Na menší, hlbší pekáč vysypeme zmes, zalejeme vodou, aby bola celá zmes ponorená, zakryjeme alobalom a pečieme 40 min. Potom alobal odkryjeme, dáme plátky masla a zapečieme ešte 10.min.
- 3
Hotové ozdobíme lyžicou kyslej pochúťkovej smotany. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nodrou a jednou červenou a pekne sa zepečie.