Rybacia nátierka

eis4 - fotkaeis4, 8. marca 2012
Rybacia nátierka
Foto: eis4

toto je moja najoblubenejšia pomazánka. Robíme si ju každý víkend na raňajky. Chutí aj mojej malej Nelke.:-) ospravedlnujem sa za fotku ale hned sa Zobraziť celý popistoto je moja najoblubenejšia pomazánka. Robíme si ju každý víkend na raňajky. Chutí aj mojej malej Nelke.:-) ospravedlnujem sa za fotku ale hned sa jedlo tak som zabudla. možno tento víkend :-)

4
porcie
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 konzervy alebo v rajčatovej omáčke
3 ks
podla chuti
3 ks na tvrdo
1 ks nasekaná




Postup

  1. 1

    Dáme variť vajíčka. Do misky si dáme rybičky aj s olejom ,syr, horčicu. ak máme rybičky v rajčinovej omáčke horčicu vynecháme.

  2. 2

    ked sa vajíčka dovaria,očistíme ich a pridáme do misky. poriadne poroztláčame vidličkou aby sa všetko spojilo.

  3. 3

    Cibulu nakrájame na drobno a pridáme do misky. ja nedochucujem kvoli malej ale inak sme dávali sol a čierne korenie. pomiešame a možme sa pustiť do nátierky:-)

Diskusia k receptu

hubata
Máš pravdu je to vďačná nátierka a má veľa obmien: sardinky s tvarohom, s kvasnicami, s praženicou. Mne sa páči že k takejto pomazánke pasuje každá zelenina: paprika, paradajka, cibuľa, cesnak, reďkovka, topinambur, uhorka ......
turistka
@Eis4- dnes ráno robím Tvoju pomazánku, vajcia mi chladnú a už sa teším na dobrú pochúťku na raňajky. Takže dnes máš konkurenciu, ako si písala, že pomazánku robíš na víkend. Prajem príjemný víkend.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia