Foto: salinka
Zdravé, chutné jedlo s jednoduchou a rýchlou prípravou.
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Filety z obidvoch strán osolíme a okoreníme. Položíme na pripravený alobal a potrieme cesnakovou pastou.
-
2
Obložíme plátkami citróna a kôpkou sušených paradajok. Pokvapkáme roztopeným maslom.
-
3
Alobal dôkladne uzavrieme, aby nám nevytiekol obsah, balíčky uložíme na plech na pečenie a vložíme do vyhriatej rúry. Necháme 20 minút dusiť, potom rybku rozbalíme a necháme zapiecť. Dobrú chuť.
Robievali sme aj živansku v alobale, každú porciu zvlášť.Tam išlo mäso kuracie alebo bravčové,cibuľa,zemiaky,paprika,slaninka alebo čo bolo k dispozícii,zabalila do alobalo a dala som na rošť.Mňamka to bola výborná k tomu biele vinko alebo kto mal radšej tak pivko.Takto sme trávili celé leto na záhrade s rôznymi dobrotami.Len škoda,že už je to všetko minulý čas...:-(
varecha.pravda.sk/recepty/azijsky-balicek-basa-so-zelenin...
Ale tešiť sa na ďalšie:-))))
A kde ti "pokapali" ostatné recepty? :-(
goo.gl/55jNmj...
Jasné, že grilovaná ryba s rozmarínom a maslom nesmie chýbať v palete letného menu! Som rybožrút:-)
www.moyyan.com
Bola si hore v bazene?
www.goodwoodparkhotel.com/default-en.html...
www.ppisland.com