Ringloty na slivkovom pive

Lukáš Kováčik
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 7. júla 2016 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Ringloty na slivkovom piveFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
45 min
príprava
45 min
tepelná úprava

Suroviny

400 g
500 ml
150 g
150 ml
 na zdobenie
NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    Pivo s cukrom varíme na miernom ohni, až kým nezískame sirupovú konzistenciu. Ringloty nakrájame na mesiačiky.

  2. 2

    Nakrájané ringloty zalejeme sirupom a podávame teplé s kopčekom vanilkovej zmrzliny a dozdobíme mätou.

  3. 3

    Tip kuchára: Do sirupu môžeme pridať badián, celú škoricu, prípadne sladké drievko.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist