Ringloty na slivkovom pive
Lukáš Kováčik
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 7. júla 2016
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 7. júla 2016
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pivo s cukrom varíme na miernom ohni, až kým nezískame sirupovú konzistenciu. Ringloty nakrájame na mesiačiky.
- 2
Nakrájané ringloty zalejeme sirupom a podávame teplé s kopčekom vanilkovej zmrzliny a dozdobíme mätou.
- 3
Tip kuchára: Do sirupu môžeme pridať badián, celú škoricu, prípadne sladké drievko.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu