Foto: moinka
Tento koláč z múky z makových výliskov je osviežujúcim nedeľným koláčikom. Nezaťažuje, nedráždi a má príjemnú makovú chuť.
10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Plech potrieme olejom a rúru predhrejeme na 170°C.
- 2
V miske poriadne vyšľaháme vajcia s vodou, olejom a sódou bikarbónou. Keď je zmes dobre vyšľahaná, pridáme múku. Nakoniec do cesta pridáme čerstvé alebo mrazené ríbezle, prípadne iné podobné ovocie.
- 3
Cesto roztrieme na potretom plechu v hrúbke 2 cm a 30 minút pečieme. Po upečení a vybratí z rúry koláč nakrájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.zdravavyziva-naturafair.sk/produkty/obilniny/muky/paleo-makova-muk...
cize ked tam vo vyrobku pisu o tej muke ze je to: ..."pomletá, vylisovaná sušina z olejových semien maku"... je to vlastne IBA pomlety mak, aleb je tam aj pridavok niecoho ineho?
mozes dat popis?