Rezy s pikantným džemom
Mária Vitanovcová
šéfkuchárka Horskej chaty Šindľovec na Zverovke, 17. marca 2013
šéfkuchárka Horskej chaty Šindľovec na Zverovke, 17. marca 2013
Foto: Ivan Majerský
25 ks
porcií
porcií
70 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
70 g |
|
130 g |
|
2 ks |
|
1/2 bal. |
|
Ostatné suroviny: | |
napr. ríbezľový |
|
Sneh: | |
4 ks |
|
190 g |
|
1 bal. |
|
130 g |
|
Postup
-
1
Z uvedených surovín vypracujeme cesto, ktoré rozotrieme na pomastený a múkou vysypaný plech a v predhriatej rúre upečieme.
- 2
Upečené cesto potrieme džemom, rozotrieme sneh a dáme znovu zapiecť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
aj mne..sú to chutné..trváce..koláčiky..