Rezy s pikantným džemom

Mária Vitanovcová
šéfkuchárka Horskej chaty Šindľovec na Zverovke, 17. marca 2013
Rezy s pikantným džemom
Foto: Ivan Majerský
25 ks
porcií
70 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
70 g
130 g
2 ks
1/2 bal.
Ostatné suroviny:
 napr. ríbezľový
Sneh:
4 ks
190 g
1 bal.
130 g




Postup

  1. 1

    Z uvedených surovín vypracujeme cesto, ktoré rozotrieme na pomastený a múkou vysypaný plech a v predhriatej rúre upečieme.

  2. 2

    Upečené cesto potrieme džemom, rozotrieme sneh a dáme znovu zapiecť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia