Rezy s pikantným džemom
Mária Vitanovcová
šéfkuchárka Horskej chaty Šindľovec na Zverovke, 17. marca 2013
šéfkuchárka Horskej chaty Šindľovec na Zverovke, 17. marca 2013

Foto: Ivan Majerský
25 ks
porcií
porcií
70 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 200 g |
|
| 70 g |
|
| 130 g |
|
| 2 ks |
|
| 1/2 bal. |
|
| Ostatné suroviny: | |
| napr. ríbezľový |
|
| Sneh: | |
| 4 ks |
|
| 190 g |
|
| 1 bal. |
|
| 130 g |
|
Postup
-
1
Z uvedených surovín vypracujeme cesto, ktoré rozotrieme na pomastený a múkou vysypaný plech a v predhriatej rúre upečieme.
- 2
Upečené cesto potrieme džemom, rozotrieme sneh a dáme znovu zapiecť.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








aj mne..sú to chutné..trváce..koláčiky..