Rezeň Monte Negro bez piva

stefanm - fotkastefanm, 17. januára 2012
Rezeň Monte Negro bez piva
Foto: stefanm

V našom rodinnom parlamente už vyše tridsať päť rokov máme tú istú predsedníčku a tá mi nedávno naznačila,že je čas riešiť jej letnú dovolenku Zobraziť celý popisV našom rodinnom parlamente už vyše tridsať päť rokov máme tú istú predsedníčku a tá mi nedávno naznačila,že je čas riešiť jej letnú dovolenku a v uznesení zo zasadnutia mi nariadila aby som urobil prieskum možnosti jej letných radovánok.Pri plnení tejto úlohy som narazil na lokalitu Čierna hora a recept bol na svete!!!

20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Vzhľadom na to,že som na príprave tohto jedla pracoval výlučne podľa už tu fantasticky spracovaného receptu od @cistinka zo dňa 24.júla 2011 a postup práce som nemenil a komplet dodržal pridávam odkaz na túto prácu .http://varecha.pravda.sk/recepty/cernohorske-rezne-fotorecept/18766-recept.html . A vzniklo mi podľa neho toto :

    Rezeň Monte Negro bez piva - obrázok 1
  2. 2

    Po jeho spracovaní som ,pre mňa toto fantastické jedlo zjedol s takou chuťou , že som zabudol k nemu podávať moje obľúbene pivo a bez toho aby som poumýval riad (za čo som bol potrestaný zákazom držania tv ovládača na tri hodiny!!!) som si ľahol a sníval o našej spoločnej dovolenke v Crnej Gore.(pripájam fotomateriál môjho sna)

    Rezeň Monte Negro bez piva - obrázok 2
  3. 3

    Toto pridávam len na pripomenutie obľubeného a v reštauráciach často objednávaneho "Čiernohorského rezňa"! :)

    Rezeň Monte Negro bez piva - obrázok 3
  4. 4

    Ospravedlňujem sa @cistinke za použitie jej práce bez jej predchádzajúceho súhlasu a ako ospravedlnenie pripájam foto ako mi podľa nej spracovaný recept chutil :)

    Rezeň Monte Negro bez piva - obrázok 4

Diskusia k receptu

danila
vtipny komentar,velmi si ma pobavil hned zrana,a ten recept paraada...!
sladkacokolada
vy máte dobrú predsedníčku, keď tak dlho vydržala:))))) super som sa pobavila , aj fotomontáž nemá chybu.))
letisia
Pobavila som sa. A zároveň som si aj spomenula na našu dovolenku v Čiernej hore. Pekné zážitky, pochodili sme celé pobrežie. A vieš čo v ich reči znamená slovo kikiriki? Na tom sme sa pobavili.
marijanka712
krasne fungujúci parlament aspoň jeden na Slovensku , ktorý nemá v pozadí divoký západ a má len výhľadky do chutnej kuchyne -gratulujem vydaril sa ti si dobrý v tom čo robíš tak pokračuj aj nám sa niekedy zídu zaznamy z tvojich zasadaní .....
jerica
monte@negro pobavil si , len si drž tvoj parlament , a na odposluch si dávaj pozor,nedaj bože ti zatrhnú Čiernu horu a kto by nám tu čaroval pri hrcoch:-)
anina43
@stefanm dala by som si aj rezeň, aj dovolenku v Cr. Gore no a k tomu krásna pesnička akurát ako fajný zákusok. vidim, že sa snažíš a spravíš šéfke čo jej na očiach vidiš a to oceňujem.aj nášč rod. parlament má len šéfku a 1 poslanca, ktorý má na starosti obstarávanie a ja mám kumulovanú funkciu, som nielen šéfka, ale aj ministerka financií a škrtím ako sa len dá rod. rozpočet. dúfam, že mi to nepoškodí v nasled. voľbách, lebo neviem kto by ma nahradil.teším sa na ďalšie tvoje super-nápady
veronika353
Vtipně zpracovaný recept,ten černohor bych si hned dala,ale nemohu,protože jsem strašně přibrala.Nejlepší je se nevážit,aspoň člověk nemá mindráky.V Černé Hoře jsme byli před 5 lety a moc se nám tam líbilo.Manžela zaujalo,že oni nepoužívají ypsilon,všude mají jen měkké "i". Taky se nám líbily jejich výrazy, například "primorski saobracač"(kompa)nebo "puzo ujeda"(pozor zlý pes).Ale černohorský řízek jsme tam nejedli:-)))))
janger
Aj nas parlament uz zacina riesit letnu dovolenku :-))). Vtipny 'recept', snicla vyzera vyborne!
jozka2
sluchaj stefanm ty na fotke tak vizeras ako keby si len varil a nejedol




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia