Rezeň Monte Negro bez piva

Autor receptu: stefanm

V našom rodinnom parlamente už vyše tridsať päť rokov máme tú istú predsedníčku a tá mi nedávno naznačila,že je čas riešiť jej letnú dovolenku a v uznesení zo zasadnutia mi nariadila aby som urobil prieskum možnosti jej letných radovánok.Pri plnení tejto úlohy som narazil na lokalitu Čierna hora a recept bol na svete!!!

20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Vzhľadom na to,že som na príprave tohto jedla pracoval výlučne podľa už tu fantasticky spracovaného receptu od @cistinka zo dňa 24.júla 2011 a postup práce som nemenil a komplet dodržal pridávam odkaz na túto prácu .http://varecha.pravda.sk/recepty/cernohorske-rezne-fotorecept/18766-recept.html . A vzniklo mi podľa neho toto :
  2. Po jeho spracovaní som ,pre mňa toto fantastické jedlo zjedol s takou chuťou , že som zabudol k nemu podávať moje obľúbene pivo a bez toho aby som poumýval riad (za čo som bol potrestaný zákazom držania tv ovládača na tri hodiny!!!) som si ľahol a sníval o našej spoločnej dovolenke v Crnej Gore.(pripájam fotomateriál môjho sna)
  3. Toto pridávam len na pripomenutie obľubeného a v reštauráciach často objednávaneho "Čiernohorského rezňa"! :)
  4. Ospravedlňujem sa @cistinke za použitie jej práce bez jej predchádzajúceho súhlasu a ako ospravedlnenie pripájam foto ako mi podľa nej spracovaný recept chutil :)