Pudingové srdcia s lieskovcami kokosovo-karamelové

lucina2222 - fotkalucina2222, 12. januára 2014

Vinikajúci a ľahký dezert, ktorý parádne padne po nedeľnom obede... mňam.. :)

6-8
porcií
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

20 g
20 g
6 PL
1/2 l
8 kociek




Postup

  1. 1

    Najskôr uvaríme polovicu kokosového pudingu, podľa návodu na balení. Rozlejeme do formičiek do polovice. Čokoládu s lieskovcami rozlomíme na kocky, a do každého srdiečka vložíme jeden kúsok. Druhý uvarený puding, karamelový, dolejeme do formičiek (silikónová forma na muffiny) až po okraj.

    Pudingové srdcia s lieskovcami kokosovo-karamelové - obrázok 1
  2. 2

    Nechme stuhnúť, a podávame poliate s čokoládovým topingom. Ja som nechala cez noc v chladničke, a podávala na druhý deň. Puding sa dá veľmi ľahko vyklopiť z formičiek takže žiaden problém by nemal nastať. Veď posúďte sami podľa fotografie. Dobrú chuť. U nás doma chutilo veľmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia