Túto bábovku mám rada hlavne preto, lebo je jednoduchá , je vhodná aj pre celiatikov. :)
10 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Z bielok a cukru vyšľaháme sneh.( ja šľahám iba bielka a do snehu pridám cukor)
- 2
Do snehu pridáme olej a premiešame. Do cesto nalejeme žĺtka a premiešame. Ďalej pridáme Prášok do pečiva a vymiešame. Cesto rozdelíme do 3 misiek a do každej pridáme sáčok práškového pudingu rôznej príchute.
- 3
Do bábovkovej formy pridáme jednu tretinu cesta, potom druhú, a nakoniec tretiu. Bábovku pečiem na 250 stupňoch asi 20 min. Cesto bude veľmi nadýchané, nezľaknite sa! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu