Foto: pusta
Teraz nám chutia rýchle letné predjedlá, ponúkam recept na jedno veľmi chutné predjedlo zo šalátovej uhorky a krému z údeného lososa, pre našu včerajšiu Zobraziť celý popisTeraz nám chutia rýchle letné predjedlá, ponúkam recept na jedno veľmi chutné predjedlo zo šalátovej uhorky a krému z údeného lososa, pre našu včerajšiu milú návštevu bolo priam ideálne v tejto letnej horúčave.
porcií
príprava
Postup
-
1
Pripravila som uhorku hadovku, ktorú som umyla a osušila.
-
2
Pripravila som údeného lososa a syr.
-
3
Plátky lososa som natrhala do hrnca,...
-
4
...rozmixovala som ho ponorným mixérom,...
-
5
...pridala som syr a rozmixovala spolu,...
-
6
...pridala som čerstvo mleté čierne korenie,nesolila som, lebo losos a syr sú slané dosť...
-
7
...citónovú šťavu, znovu premixovala a hotový lososový krém som odložiila do chladničky.
-
8
Uhorku som pokrájala na kolieska o hrúbke cca 2 cm.
-
9
Ostrou čajovou lyžičkousom vydlabala malé mističky tak, aby dno a obvod zostali neporušené,...
-
10
...otočila som ich hore dnom a dala som ich odsať od prebytočnej vody na papierovú kuchynskú utierku.
-
11
Zatiaľ som pokrájala zelenú vňať jarnej cibuľky.
-
12
Uhorkové mističky som naplnila vychladeným lososovo - syrovým krémom.
-
13
Ozdobilla som ešte kolieskami vňate jarnej cibuľky. Podávala som 3 ks na porciu pre jednu osobu s malými banketovými maslovými rohlíčkami. Krém je veľmi jednoduchý, rýchly a predjedlo je efektné na vzhľad, je mimoriadne chutné a osviežujúce, ako stvorené pre milú návštevu v horúčave.
Výborná kombinácia.
5* ti dávam.
@redakcia tu ma fakt divne kriteria
aj ked som tvoju pochvalu nečítala, úprimne ti za ňu dakujem.