Plnený hermelín

ninka84 - bez fotkyninka84, 27. októbra 2009

recept mam od mojej buducej svokry, je to vyborne pri pohosteni navstevy ale aj na dobre ranajky :)

1
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
3 PL
1 PL
3-4 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hermelin rozkrojime na polovicu a striedku vydlubeme.

  2. 2

    Vydlabanu cast zmiesane s ml. orechami (cca 4 PL) ,1PL masla a 3-4 struciky pretlaceneho cesnaku.

  3. 3

    zmesou naplnime syr,spojime zabalime do alobalu a dame do chladnicky odstat jeden den.

  4. 4

    pred podavanim potriet olivovym olejom zmiesanym s bylinkami (dobrovolne).

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Slovenská kuchyňa, Predjedlá, Večera, Studené pokrmy

Diskusia k receptu