Plnené marhule a jahody kokosovo-čokoládovým krémom
Foto: zuzananoskova
Predminulý pondelok som sa zúčastnila vegánskej večere, kde každý niečo prinesie, všetko jedlo sa uloží na stoly a každý z každého konzumuje. Úžasná akcia. Zobraziť celý popisPredminulý pondelok som sa zúčastnila vegánskej večere, kde každý niečo prinesie, všetko jedlo sa uloží na stoly a každý z každého konzumuje. Úžasná akcia. A jedna slečna robila aj plnené marhule čokoládovo-kokosovým krémom, nechala som sa inšpirovať.
porcie
príprava
Postup
-
1
Ja používam kokosové mlieko Rapunzel 400ml. Som ho otvorila a vybrala len tuhú "dužinu", ktorú som dala zvlášť do nádoby, k nej pridala kakao a myslím, že tentokrát som ani nedosládzala. Krém dajte ešte zachladiť do chladničky. Ideálne je ho urobiť večer. Tvrdím, že je dôležité mať kvalitné kakao, na chuti to poznáte určite. Ja používam nepražené kakao bio od Lifefood.
- 2
Umyté jahody opatrne povykrajujeme, spodok rovno zarežeme a naplníme krémom. Ozdobíme stonkami s lístočkami.
- 3
Umyté marhule prekrojíme a naplníme krémom, dozdobíme mätou napr.
- 4
Pred podávaním môžeme dať aj do chladničky alebo hneď konzumovať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu