Pečené kuracie krídelká

jojobeco - fotkajojobeco, 10. apríla 2010

Pečené krídelká veľmi často podávajú v reštauráciách ako hlavné jedlo. Veľmi dobre ochutené, s rôznymi prílohami.Preto som to skúsil aj ja pripraviť pre svoju Zobraziť celý popisPečené krídelká veľmi často podávajú v reštauráciách ako hlavné jedlo. Veľmi dobre ochutené, s rôznymi prílohami.Preto som to skúsil aj ja pripraviť pre svoju rodinu ako chutnú večeru.

4
porcie
70 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg
2 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Kuracie krídla umyjeme a dočistíme. Dáme ich do väčšej misy, posypeme grilovacím a mexickým korením. Dobre premiešame a necháme odstáť aspoň 1hod.

  2. 2

    Medzi tým si pripravíme fritovací hrniec. Rozohrejeme ho na 180 st.C. Krídla postupne fritujeme po dvoch až troch kusoch, koľko sa nám zmestí do koša.

  3. 3

    Ako prílohu podávame čerstvý chlieb, kyslé uhorky, nakladané kozie rohy, alebo feferóny

Diskusia k receptu

hanina
Vďaka - snáď využijem v lete na grilovačku.
jezibabka1
@jojobeco ja som ich robila vo fritéze len posolené, ale skúsim aj Tvoje, mňam z každej strany opražené, chrumkavé:)), ale bez "štipľaviny":)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia