Pečené krídelká veľmi často podávajú v reštauráciách ako hlavné jedlo. Veľmi dobre ochutené, s rôznymi prílohami.Preto som to skúsil aj ja pripraviť pre svoju Zobraziť celý popisPečené krídelká veľmi často podávajú v reštauráciách ako hlavné jedlo. Veľmi dobre ochutené, s rôznymi prílohami.Preto som to skúsil aj ja pripraviť pre svoju rodinu ako chutnú večeru.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Kuracie krídla umyjeme a dočistíme. Dáme ich do väčšej misy, posypeme grilovacím a mexickým korením. Dobre premiešame a necháme odstáť aspoň 1hod.
- 2
Medzi tým si pripravíme fritovací hrniec. Rozohrejeme ho na 180 st.C. Krídla postupne fritujeme po dvoch až troch kusoch, koľko sa nám zmestí do koša.
- 3
Ako prílohu podávame čerstvý chlieb, kyslé uhorky, nakladané kozie rohy, alebo feferóny
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu