Pečené kuracie krídelká

Autor receptu: jojobeco

Pečené krídelká veľmi často podávajú v reštauráciách ako hlavné jedlo. Veľmi dobre ochutené, s rôznymi prílohami.Preto som to skúsil aj ja pripraviť pre svoju rodinu ako chutnú večeru.

4
porcie
70 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Postup

  1. Kuracie krídla umyjeme a dočistíme. Dáme ich do väčšej misy, posypeme grilovacím a mexickým korením. Dobre premiešame a necháme odstáť aspoň 1hod.
  2. Medzi tým si pripravíme fritovací hrniec. Rozohrejeme ho na 180 st.C. Krídla postupne fritujeme po dvoch až troch kusoch, koľko sa nám zmestí do koša.
  3. Ako prílohu podávame čerstvý chlieb, kyslé uhorky, nakladané kozie rohy, alebo feferóny