Pečené kuracie krídelká
Autor receptu: jojobeco
Pečené krídelká veľmi často podávajú v reštauráciách ako hlavné jedlo. Veľmi dobre ochutené, s rôznymi prílohami.Preto som to skúsil aj ja pripraviť pre svoju rodinu ako chutnú večeru.
4 porcie |
70 minút príprava |
20 minút na 180 °C |
Postup
- Kuracie krídla umyjeme a dočistíme. Dáme ich do väčšej misy, posypeme grilovacím a mexickým korením. Dobre premiešame a necháme odstáť aspoň 1hod.
- Medzi tým si pripravíme fritovací hrniec. Rozohrejeme ho na 180 st.C. Krídla postupne fritujeme po dvoch až troch kusoch, koľko sa nám zmestí do koša.
- Ako prílohu podávame čerstvý chlieb, kyslé uhorky, nakladané kozie rohy, alebo feferóny