Foto: sonulienka
Máme na záhradke tayberry upiekla som osviežujúci bezlepkový zákusok.
Postup
-
1
Urobíme si piškótu každá podľa seba. Ja robím tradične nebudem sa opakovať už som ju sem pridala veľa krát. Keď je piškóta upečená necháme ju vychladnúť. Po vychladnutí piškótu natrieme jemne džemom. Tvaroh, mascarpone, kyslú smotanu a PDP spolu dobre vymiešame ručne. Potom pridáme želatínu bez varenia. Pridávame ju nasledovne. Najprv do vlažnej želatíny dáme 2 PL tvarohovej plnky dobre rozmiešame a potom to všetko dáme do plnky a znovu dobre rozmiešame. Ihneď natrieme na piškótu. A keď to máme môžeme poukladať ovocie a na ovocie zalejem želatínu číru ktorá sa varí asi 1.minútu samozrejme necháme želatínu mierne vychladiť. Zákusok dáme do chladničky asi tak na 30-60 minút a môžeme krájať a dať si ku kávičke.
Diskusia k receptu