Foto: merylin
Ovocnú tortu zvládne aj začiatočníčka, preto ju odporúčam. Ale treba ju čo najskôr skonzumovať, pretože by nám banány sčerneli ,netreba ju skladovať v chladničke Zobraziť celý popisOvocnú tortu zvládne aj začiatočníčka, preto ju odporúčam. Ale treba ju čo najskôr skonzumovať, pretože by nám banány sčerneli ,netreba ju skladovať v chladničke dlhšie ako 2 hodiny.
na 180 °C
Postup
-
1
Pripravíme si najskôr menšiu formu na pečenie, ktorú vymastíme tukom a vysypeme múkou. Práš. cukor si vymiešame so žltkami do peny. Pridáme múku rozmiešanú s práš.do pečiva a nakoniec zľahka primiešame sneh z bielok. Dáme do formy a upečieme na 180 stupňoch v elektrickej trúbe asi 35 minút. Upečený korpus necháme vychládnuť.
- 2
Pripravíme si plnku: Tvaroh vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom spolu na hladko.
- 3
Na vychládnutý korpus si navrstvíme plnku a na vrch si poukladáme ovocie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dal by som si urcite
Ulozim KK v jednoduchost mam rad