Nepečený múčnik

ludvicka - bez fotkyludvicka, 12. marca 2011
20 minút
príprava

Suroviny

3 vrecká
3 ks
1 ks
4 ks




Postup

  1. 1

    Vyšľaháme šľahačku a vmiešame do nej kyslú smotanu a vanilkový cukor.

  2. 2

    Do tortovej formy vložíme celofán alebo alobal a naň poukladáme vrstvu piškot, ovocia a šľahačkového krému. Vrstvy striedame, ukončíme piškotami.

  3. 3

    Dáme do chladničky minimálne na 2 hodiny.

  4. 4

    Hotový múčnik môžeme ozdobiť šľahačkou a ovocím alebo posypať mletými orechmi alebo strúhanou čokoládou.

Diskusia k receptu

klaura
rýchlovka, robím hlavne v lete ... je dostatok čerstvého ovocia a je veľmi osviežujúca ... mňam
cica2
vďaka za recept, už sa teším keď bude čerstvé ovocie a budem môcť vyskúšať túto dobrotu:) A vitaj :))
mitinko
Aj my to mame velmi radi a casto to robime, dokonca predvcerom sme to vylepsili na momentalne podmienky a kedze este nie je letne cerstve ovocie, dali sme do kolaca kivi, pomaranc a grep.
frona
Aj ja to robievam, len nedávam šľahačku. Ale vyskúšam určite aj tso šľahačkou




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia