Nepečené dobošové rezy za 20 minút

eka21 - bez fotkyeka21, 2. januára 2010

Tieto rezy som si vymyslela v casovej tiesni a je to vyborny a superrychly recept ktory nasa rodina miluje.

10
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

1 balík
1 balik
3oo ml
200 ml
1oo g
50 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Creme Ole puding vymiesame so slahackou a umom a vznikne nam krem. Cokoladu a rastlinny tuk rozpustime vo vodnom kupeli-takto si pripravime cokoladovu polevu.

  2. 2

    Natrieme dobošovy plat kremom, prikryjeme druhym platom,ten potrieme lekvarom,prikrijeme tretim platom,ten potrieme kremom a prikrijeme poslednym platom.Vrch potrieme tenkou vrsvou kremu a polejeme cokoladovou polevou a dame vychladit do chladnicky. Dobru chut!

Diskusia k receptu

sovka62
Tá príprava krému je naozaj zaujímavá. Zvyčajne pripravujem krém z vajec šľahaných s cukrom, prípadne kakaom nad parou a to je teda poriadna babračka. Takže toto určite vyskúšam. Predpokladám, že Ole má byť kakaový (keďže doboška), ale ani neviem, či taký existuje, doteraz som používala len vanilkový.
jody
Aj do vanilkového stačí pridať za lyžicu práškového kakaa (nie instantného!)
babidka
No naozaj , je to velmi dobry napad !Prave kvoli kremu dobosove rezy nepekavam casto lebo sa mi to zda pracne .Creme Ole je aj cokoladovy a je dobry . ale aj ja casto riesim "zmenu" vanilkoveho pudingu na kakaovy iba pridanim kakaa .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia