Nepečené dobošové rezy za 20 minút

eka21 - bez fotkyeka21, 2. januára 2010

Tieto rezy som si vymyslela v casovej tiesni a je to vyborny a superrychly recept ktory nasa rodina miluje.

10
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

1 balík
1 balik
3oo ml
200 ml
1oo g
50 g
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Creme Ole puding vymiesame so slahackou a umom a vznikne nam krem. Cokoladu a rastlinny tuk rozpustime vo vodnom kupeli-takto si pripravime cokoladovu polevu.

  2. 2

    Natrieme dobošovy plat kremom, prikryjeme druhym platom,ten potrieme lekvarom,prikrijeme tretim platom,ten potrieme kremom a prikrijeme poslednym platom.Vrch potrieme tenkou vrsvou kremu a polejeme cokoladovou polevou a dame vychladit do chladnicky. Dobru chut!

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
Tá príprava krému je naozaj zaujímavá. Zvyčajne pripravujem krém z vajec šľahaných s cukrom, prípadne kakaom nad parou a to je teda poriadna babračka. Takže toto určite vyskúšam. Predpokladám, že Ole má byť kakaový (keďže doboška), ale ani neviem, či taký existuje, doteraz som používala len vanilkový.
No naozaj , je to velmi dobry napad !Prave kvoli kremu dobosove rezy nepekavam casto lebo sa mi to zda pracne .Creme Ole je aj cokoladovy a je dobry . ale aj ja casto riesim "zmenu" vanilkoveho pudingu na kakaovy iba pridanim kakaa .

Pridaj komentár k receptu: