Nepečená tortička

smuuk043 - fotkasmuuk043, 23. mája 2013
Nepečená tortička
Foto: smuuk043

Tento koláčik máme doma radi, a je to aj priateľova srdcovka , tak ho rada robievam. Je chutný, rýchly, a nieje s ním veľa Zobraziť celý popisTento koláčik máme doma radi, a je to aj priateľova srdcovka , tak ho rada robievam. Je chutný, rýchly, a nieje s ním veľa práce. Rada skúšam rôzne varianty ovocia.. Mňam,mňam

Suroviny

2 bal
250 g
250 ml
4 ks
podľa chuti
podľa chuti
 alebo čokoláda
 na máčanie piškót
 ľubovoľné




Postup

  1. 1

    Vždy si najprv pripravím plnku. Vyšľahám si šľahačkovú smotanu, pridám tvarohy, a kyslú smotanu. Všetko to spolu šľahám, podľa chuti pridávam citronovú šťavu a cukor. Potom odložím do chladničky.

  2. 2

    Piškótkami (kupujem jeden veľký a jeden malý sáčok) obložím dno misy, a každú pofrkam štetcom uvarenou kávou. Na to natriem časť plnky. Na to nahádžem ovocíčko. Ja som v tomto prípade použila mrazené čučoriedky z Tesca. Ale už som skúšala aj celé mandarinky, či mandarinky zmiešané s jahodami. Mňam. Na to opäť dám časť plnky. Znova namáčam piškotky kávou a poukladám na plnku. Ukončím to zas plnkou. Podľa toho, akú formu použijete, tak toľko vrstiev sa vám zmestí.

  3. 3

    Pekne urovnám a vrch posypem grankom alebo čokoládkou. (ospravedlňujem sa ,ak koláčik nevyzerá veľmi upravene. Ešte nebol úplne stuhnutý, keď som ho krájala. )

Diskusia k receptu

stevca
tak toto je super pochúťka hlavne v lete a môžem ju za každých okolností :))
lupto
Vyzerá to super už sa teším ako si budeme obhrýzať uši jednoducho mňam a ešte raz mňam.
smuuk043
dakujem vám:) priateľ by bol schopný aj celú formu zjesť keby som mu stále nakladala :) Je užasný vychladený
dorisa
pekný koláčik robievam podobné......mňam
elen1
je výborný,aj ja ho dosť často robievam,je to manželov najobľúbenejší




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia