Nepečená torta s parížskym krémom fotorecept
Foto: margaretka28
Trošku iná verzia piškotovej torty.
Postup
-
1
Jogurty zmiešame s 2 pl cukru a vanilkovým cukrom.
-
2
šľahačkovú smotanu uvaríme spolu so 4 pl cukru a 2 pl kakaa,ale 1 deň dopredu,vychladíme a necháme postáť do 2 dňa v chladničke a potom vyšľaháme.
-
3
Odopínaciu tortovú formu vyložíme piškotami namočenými v šťave z kompotu,na piškoty uložíme polovičku broskýň pokrájaných na kúsky a vylejeme polovicu jogurtovej plnky.
-
4
Znovu piškoty a potom šľahačkovú plnku a postup ešte raz zopakujeme.Necháme v chladničke,najlepšie do druhého dňa,formu odopneme a môžeme krájať.
:))