Nepečená torta s parížskym krémom (fotorecept)

Autor receptu: margaretka28

Trošku iná verzia piškotovej torty.

Postup

  1. Jogurty zmiešame s 2 pl cukru a vanilkovým cukrom.
  2. šľahačkovú smotanu uvaríme spolu so 4 pl cukru a 2 pl kakaa,ale 1 deň dopredu,vychladíme a necháme postáť do 2 dňa v chladničke a potom vyšľaháme.
  3. Odopínaciu tortovú formu vyložíme piškotami namočenými v šťave z kompotu,na piškoty uložíme polovičku broskýň pokrájaných na kúsky a vylejeme polovicu jogurtovej plnky.
  4. Znovu piškoty a potom šľahačkovú plnku a postup ešte raz zopakujeme.Necháme v chladničke,najlepšie do druhého dňa,formu odopneme a môžeme krájať.