6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kyslé smotany vymiešame s cukrom a vanilkami. Na dno tortovej formy poukladáme piškóty, na ne natrieme vymiešané smotany a na koniec ovocie. Postup opakujeme, kým nie je forma plná.
- 2
Poslednú vrstvu zakončíme piškótami a zalejeme zvyškom smotany, do ktorej sme primiešali granko, a ozdobíme podľa fantázie ovocím.
- 3
Na pol dňa necháme dezert vychladiť v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Táto torta je fakt božská!!!!!!! My to síce robíme zo 6 teglikov smotany, ale nestihne nám to chladnúť v chladničke, lebo v priebehu 10 minút je po nej.....