tuto tortičku si ja vzdy spravim v nedelu na popoludnie.. alebo dakedy aj len tak na chut alebo aj na daku menšiu oslavu v Zobraziť celý popistuto tortičku si ja vzdy spravim v nedelu na popoludnie.. alebo dakedy aj len tak na chut alebo aj na daku menšiu oslavu v kruhu rodiny..
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Polovičné množstvo tvarohu vymiešame s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Zvyšný tvaroh, nakrajane jahody a jahodový džem rozmixujeme. Potom pridáme tvaroh rozmiešaný s cukrom.
- 2
 Do smotany na šľahanie zamiešame stužovač a dotuha vyšľaháme. Spolu zo želatínou -pripravenou podľa návodu- zľahka premiešame do tvarohovej masy.
- 3
 Do otváratelnej tortovej formy striedavo ukladáme vrstvu piškót ktorú zalievame pripravenou plnkou. Naplnenú formu odložíme stuhnúť na pár hodín do chladničky.
- 4
 Po stuhnutí tortu vyberieme potrieme vyšľahanou šľahačkou, ozdobíme nakrajanými jahodami a lístkami mäty.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu