tuto tortičku si ja vzdy spravim v nedelu na popoludnie.. alebo dakedy aj len tak na chut alebo aj na daku menšiu oslavu v Zobraziť celý popistuto tortičku si ja vzdy spravim v nedelu na popoludnie.. alebo dakedy aj len tak na chut alebo aj na daku menšiu oslavu v kruhu rodiny..
príprava
Postup
-
1
Polovičné množstvo tvarohu vymiešame s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Zvyšný tvaroh, nakrajane jahody a jahodový džem rozmixujeme. Potom pridáme tvaroh rozmiešaný s cukrom.
- 2
Do smotany na šľahanie zamiešame stužovač a dotuha vyšľaháme. Spolu zo želatínou -pripravenou podľa návodu- zľahka premiešame do tvarohovej masy.
- 3
Do otváratelnej tortovej formy striedavo ukladáme vrstvu piškót ktorú zalievame pripravenou plnkou. Naplnenú formu odložíme stuhnúť na pár hodín do chladničky.
- 4
Po stuhnutí tortu vyberieme potrieme vyšľahanou šľahačkou, ozdobíme nakrajanými jahodami a lístkami mäty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu