Nepečená jahodová torta

zuzankka2122 - fotkaZuzankka2122, 2. decembra 2013 13:14
Ďalšie recepty »

tuto tortičku si ja vzdy spravim v nedelu na popoludnie.. alebo dakedy aj len tak na chut alebo aj na daku menšiu oslavu v kruhu rodiny..

30 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Polovičné množstvo tvarohu vymiešame s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Zvyšný tvaroh, nakrajane jahody a jahodový džem rozmixujeme. Potom pridáme tvaroh rozmiešaný s cukrom.

  2. 2

    Do smotany na šľahanie zamiešame stužovač a dotuha vyšľaháme. Spolu zo želatínou -pripravenou podľa návodu- zľahka premiešame do tvarohovej masy.

  3. 3

    Do otváratelnej tortovej formy striedavo ukladáme vrstvu piškót ktorú zalievame pripravenou plnkou. Naplnenú formu odložíme stuhnúť na pár hodín do chladničky.

  4. 4

    Po stuhnutí tortu vyberieme potrieme vyšľahanou šľahačkou, ozdobíme nakrajanými jahodami a lístkami mäty.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist