Creem cheese je něco jako jemný tvaroh. V Čechách se kupuje ve vaničkách, ale musíš dát pozor, abys koupila neochucený. Phiuladephia je taky creem cheese. Myslím, že se dá nahradit měkkým tvarohem, když ho "proženeš" mlýnkem na maso. :)
vyskúšala by som, zaujalo ma to, len by som chcela podrobnejšie info, tú smotanu na šľahanie dávame nevyšľahanú? 1/4 šálky z 250 ml? a stačí vymiešať vareškou alebo je lepšie šľahačom vyšľahať?
ak smiem vedieť-čo na tom trvá 15 minút? nápad je to vcelku fajn, ale momentálne stojí mascarpone cca 1,09 €, takže sa mi to ani neoplatí...ale je dobre, že dávaš rady, ako nahradiť určité potraviny..
Aj u nás býva Mascarpone v akcii ( Lídl) 1,49, to sa ešte dá vydržať, ale Philadelphia je drahšia aj v akcii......ale rada sa zíde aj mne, ukladám do KK.
Diskusia k receptu