Foto: adelkinka
Keďže mi ostal kus domácej knedle z obeda, napadlo ma prečo ju nevyskúšať na sladký spôsob. A predsa knedľové cesto je to isté ako Zobraziť celý popisKeďže mi ostal kus domácej knedle z obeda, napadlo ma prečo ju nevyskúšať na sladký spôsob. A predsa knedľové cesto je to isté ako na parené buchty. Ohlasy v rodine boli na túto variantu veľmi kladné, pretože plnka je rovnomerne na celom pláte knedle.
príprava
Postup
-
1
Knedľu si nakrájame na pláty a dáme zohriať buď do mikrovlnky alebo nad paru. Na zohriate pláty navrstvíme postupne nutellu a džem. Ja som použila višnový, v ktorom boli veľké kusy višní. Nakoniec posypeme grankom a prelejeme roztopeným maslom. Rýchle, jednoduché a hlavne chutné! :-) Ak by mal niekto záujem, môžem dodatočne pridať recept na moju knedľu.
-
2
Dobrú chuť všetkým! :-)
mnamka :-)))