Dá sa urobiť veľmi rýchlo ale môžte do toho dohodiť aj ovocie napr.ríbezle...
12...
porcií
porcií
10 - 15 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Žĺtky dobre vymiešame s cukrom a vodou.pomaly pridávame olej a múku s práškom do pečiva. nakoniec zľahka zamiešame tuhý sneh z bielkov.
- 2
Dve tretiny cesta vylejeme na vymastený, múkou posypaný plech. Do zvyšnej tretiny vmiešame kakao a pomaly vylievame v tvaroch podľa vlastnej fantázie do bledého cesta.
- 3
Upečený koláč posypeme vanilínovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu