Plný vitamínov, minerálov, živých enzýmov, treba dopriať organizmu v najvyššej miere, aby pookrial a nachystal sa na chudobnejšie zimné obdobie z tohto pohľadu.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky dobre umyjeme, uvaríme v šupe, neošúpeme a nakrájame na menšie kocky.
- 2
Reďkovky, kaleráb a uhorku neolúpanú pokrájame na malé kocky. Cibuľky nakrájame na kolieska, vňate na polcentimetrové pásiky, kalerábové listy na užšie a kratšie pásiky, hrach vylúskame.
- 3
Všetko dobre a rovnomerne premiešame.
- 4
Jogurt, majolenku a kečup zmiešame.
- 5
Zvaríme 1dl vody s octom, čiernym korením kôprom, necháme vychladnúť a primiešame k ochutenému jogurtu.
- 6
Šalát mierne osolíme a premiešame opatrne s dresingom. Necháme vychladiť aspoň počas 12 hodín v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu