Mexická omáčka s vajíčkom a hranolkami

aslhey27 - fotkaaslhey27, 27. októbra 2012
Mexická omáčka s vajíčkom a hranolkami
Foto: aslhey27
3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
Omáčka:
400 g
400 g
2 ks
3 ks




Postup

  1. 1

    klobásu narežeme na kolieska a osmažíme na oleji. K upraženej klobáse pridáme červenú fazuľku v paradajkovej omáčke a aj bielu fazuľu bez nálevu.

  2. 2

    Pridáme kečup a chili omáčku. pridáme 2 dc vody. Ochutíme podla chuti .

  3. 3

    upečieme si hranolky. Medzi tím uvarime vajíčka na tvrdo a narežeme si ich na kolieska už na hotovú omáčku na tanieri. dobru chuť verím že vám bude chutiť :D

Diskusia k receptu

bojar
nauč sa slovensky - aká kolbása snáď klobása
rein
D.obré to vypadá,ale bacha na bojara,asi je neomylný
medulienka122
Milé Aslhey, vitaj na Vareche, bacha nielen na "bojara", ale aj na tvrdky /medzi TÝM/ - a konzervy sú tu tabu! Keďže neviem či si ten či tá, zvolila som stredný rod, dúfam, že ti to nevadí:D
jaja53
Mrzí ma ,že už to tu nie je ako v začiatkoch,že to tu bolo ako jedna rodina.:( Teraz sa tu chodia ventilovať niektorí varecháči (?), čitajte recepty a nerobte vedy z maličkosti. Všetci nemožu byť učitelia gramatiky.Už ani moc nekomentujem,aby som neurobila preklep a neroznosili ma na kopytách.Prečítam ,uložím kedˇ sa mi páči a som ticho.Nech sa mi nestane podobne.:(
broninka
súhlasím, aj keď z konzervy, niekedy rýchlovka ako nápad pomôže, jedlo vyzerá chutné, vyskúšam, keď sa mi nebude chcieť hodiny vyvárať. To musia recepty pridávať iba profesionáli? Vďaka za recept , fazuľu milujem na každý spôsob :-)
1x mares
tatranocka
@medulienka122 nie každý môže vystáť pri sporáku hodiny.Ja tu mám tiež taký recept a schválne som išla pozrieť na konzervu:červená fazuľa,voda, soľ.Nemyslím si,že je to problém.Určite menší,ako som tu čítala,že keď sa nedarí uvariť strukoviny a mäso na mäkko,treba pridať sódu bicarbónu.Dospelí ľudia toto jedlo zvládnu bez problémov.Aj moju polievku:
 varecha.pravda.sk/recepty/fazulova-polievka-internatna-pr...
medulienka122
milá Tatranočka, presne si trafila klinec po hlavičke- tiež nevládzem stáť pri sporáku ani pol hodiny, ak si si nevšimla , nemyslela som to vážne, aj ja si pomáham ako viem... Zaujímavé, že Aslhey to nekomentuje,asi zistila, že keď je tam"D", tak je to zo srandy... Len som sa chcela strafiť do "nôty"
aslhey27
@medulienka122 nekomentujem lebo viem žýe každy ma svoj nazor ja osobne nevidim nic zle na konzerve je to chutne a zaroven rychlo urobene a nemusis stat pri sporaku dlho ako hovori tatranocka
evanaaa
Ja robievam podobne, s mletým mäsom, je to ako Mexické chilly. A čo sa týka tej konzervy, už ani nepoužívam suchú fazuľu, lebo ma nahnevalo, keď som ju dvakrát za sebou robila, dokonca v kuchte, pritom som ju mala celú noc namočenú a zistila som, že kým jedna fazuľa bola mäkká, druhá rozvarená, ďalšia bola ako brok, akoby dali dokopy tri úrody, prestalo ma to baviť a kupujem len červenú fazuľu v konzerve a mám pokoj, aj keď ma tu mnohí budú považovať za nespoľahlivú gazdinu. A nekupujem ju len ja.....
evanaaa
A - @bojar , ta si slovenský Čech, alebo naopak?
Niekto sa prihlási, dá sem recept a už aj sa hrnie kritika na všetko možné, vrátane zloženia receptu a pravopisu. Nebuďte tak prísni, nechcete predsa už nazačiatku niekoho odradiť, či znechutiť.
janger
Nuz, keby si niektori kritici gramatiky a pravopisnych chyb radsej precitali a skontrolovali chyby vo svojich receptoch...@aslhey27 , vitaj na Vareche, nedaj sa odradit. Inac, fazulu z konzervy tiez pouzivam.
zuzana78
to bolo fantasticke a rychle s tou klobaskou...ja som podavala s ryzou a este som to trochu zahustila solamylom ...bolo perfekt...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia