Foto: flavia
Jahody sú už červené a čoskoro pribudnú aj maliny. A keďže je stále aj viac teplo, dobre padne ovocné osvieženie. Výsledok tohto receptu môžte Zobraziť celý popisJahody sú už červené a čoskoro pribudnú aj maliny. A keďže je stále aj viac teplo, dobre padne ovocné osvieženie. Výsledok tohto receptu môžte jesť s pohára ako jogurt, prílohu ku koláčom alebo chladnejšie ako zmrzlinu.
príprava
Postup
-
1
Nazbierané jahody umyte, očistite a roztlačte vidličkou.
-
2
Do misky dajte niekoľko lyžíc smotany a práškový cukor podľa chuti.
-
3
Pridajte jahody (snažte sa aby v nich nebolo veľa šťavy), zamiešajte a domáci jogurt je hotový !!
-
4
Môžte využiť aj ako "omáčku" zákuskom, tortám.
Diskusia k receptu