Lesná cukrárska bublanina

Monika Kissová
cukrárka spoločnosti Sodexo Slovakia, 25. júla 2013
Lesná cukrárska bublanina
Foto: Ľuboš Pilc
8
porcií
20 minút
príprava
35 minút
na 175 °C

Suroviny

120 g
180 g
150 g
50 g
8 ks
300 g
 na vymastenie plechu
 na vysypanie plechu




Postup

  1. 1


    Do tuhého snehu z bielkov zašľaháme cukor a nastrúhanú čokoládu, potom pridáme múku a orechy. Nakoniec vmiešame zvyšný cukor.

  2. 2


    Cesto vylejeme do vymasteného a múkou vysypaného plechu, navrch husto nasypeme ovocie.

  3. 3


    Pečieme asi 35 minút v predhriatej rúre na 175°C. Ešte za tepla môžeme bublaninu posypať škoricovým cukrom.

Diskusia k receptu

frezia
Vyzera velmi dobre,bez zltok,cize nezvysuje cholesterol,urcite vyskusam.
jamarlen
naozaj pekné ceso, ako na biskupský chlebíček, len ovocie je čerstvé...bez žltkov, aj pridávaného tuku, okrem orechov....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia