Lesná cukrárska bublanina
Monika Kissová
cukrárka spoločnosti Sodexo Slovakia, 25. júla 2013
cukrárka spoločnosti Sodexo Slovakia, 25. júla 2013
Foto: Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
35 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Do tuhého snehu z bielkov zašľaháme cukor a nastrúhanú čokoládu, potom pridáme múku a orechy. Nakoniec vmiešame zvyšný cukor.- 2
Cesto vylejeme do vymasteného a múkou vysypaného plechu, navrch husto nasypeme ovocie.- 3
Pečieme asi 35 minút v predhriatej rúre na 175°C. Ešte za tepla môžeme bublaninu posypať škoricovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu