Lahodný kukuricový šalát

mojicka - fotkamojicka, 24. augusta 2012
Lahodný kukuricový šalát
Foto: mojicka

Tento šalát miluje celá naša rodina, je skutočne výborný :) Pripravujem ho vždy na každý sviatok, návšteve alebo vždy, keď môj drahý dostane naň Zobraziť celý popisTento šalát miluje celá naša rodina, je skutočne výborný :) Pripravujem ho vždy na každý sviatok, návšteve alebo vždy, keď môj drahý dostane naň chuť :) Odporúčam pri príprave použiť originál majolenku, dodá mu skvelú chuť. Zámerne neuvádzam množstvá surovín, aby si ho každý pripravil podľa svojej chuti . A kto miluje kukuricu tak ako my, odporúčam dať dvojnásobné množstvo oproti ostatným surovinám :)

20 minút
príprava

Suroviny

 (nemusia byť)




Postup

  1. 1

    Vajíčka uvaríme na tvrdo. Šunku a uhorky pokrájame na kocočky, šampiňóny pokrájame na drobné kúsky, pridáme pokrájané uvarené vajíčka, majolenku a všetko spolu zmiešame. Podľa chuti môžeme dochutiť soľou alebo korením. Ja osobne nedochucujem vôbec, pretože je aj bez toho výborný :) Uložíme do chladničky a môžeme papať. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

renka73
mnam taketo salatiky ja mozem...dakujem,zajtra vyskusam.
medulienka122
teraz som urobila , len bez šampiňónov, synovi k tomu kuracie rezne a nám s mužom karfiolové placky, dík za recept
lusinkab
mnam taketo ja mam velmi rada,ved su tam same dobre veci :-)
hubata
Robievam podobný ale pridám cibuľku na drobno a už nemiešam s inými hlavnými surovinami ako sú šampiňóňy, lebo robievam aj šalát z hríbami nazbieranými vlastnoručne na jeseň na Záhorí. Tak nech sa nám to nepletie .....
renener
Salat vyzera super ale predsa len by som uvital aspon aky taky pomer surovin. Mam s experimentovanim zle skusenosti aj s receptom kde som si daval suroviny podla predstav...:)
zornicka5
Ale však v recepte na kukuricový šalátik chýba hlavná surovina, a to práve kukurica.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia