Foto: acar
Tieto bonbóny sú naozaj vynikajúce!
Postup
-
1
Sušené ovocie nakrájajte na drobné kúsky a sparte ho horúcou vodou. Nechajte odstáť 20 minút a zlejte.
- 2
Nasekajte orechy a nasucho ich opražte na panvici.
- 3
V miske nad parou rozpustite Ledové kaštany a čokoládu na varenie. Obe čokolády dobre zmiešajte.
- 4
Nachystajte si úplne najmenšie papierové košíčky.
- 5
Do košíčkov porozdeľujte zmes ovocia, na to dajte po lyžičke opražených orechov a zalejte čokoládou.
- 6
Na vrch poukladajte ozdobné cukríčky.
- 7
Bonbóny dajte stuhnúť do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu