Foto: babav
Palacinky sa v roznych obmenach pecu na celom svete.Takto ich robim ja.
12ks
porcií
porcií
5+30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zo surovin vyslahame vlacne riedke cesto , primiesam drozdie a nechame odlezat(priblizne 30 minut).Ked sa objem zacne zvacsovat ,pecieme palacinky obvyklym sposobom, na panvici pomastenej olejom.
- 2
Upecene palacinky plnime jahodovym(malinovym,....)dzemom ,alebo lekvarom.Zrolujeme.Polejeme cokoladou rozvarenou v slahackovej smotane a ozdobime slahackou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tenke,flambovane su tiez vyborne ,ako zakusok.
Palacinky sa ti iste podaria,je to jednoduche jedlo a ty si nam (na Vareche) uz dokazal,ze sa vareniu rozumies.Pozdravujem z PA , prajem vsetko dobre ;-) .