Kuracie soté

betka14 - bez fotkybetka14, 22. decembra 2009
Kuracie soté
Foto: betka14

Mám rada kuracie mäso.

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks1
500 g
6 ks
100 ml
2 pl




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrajame na pasiky a obalime v Solamyle. Porik a cesnak nakrajame na platky a na troske oleja osmazte kuracie prsia a trosku ich posolte. Prebytocny olej zlejte a pridajte porik s cesnakom a este spolu chvilku duste.

  2. 2

    Nakoniec pridajte trochu slahacky a nechajte prevriet a ak treba dochutte solou a korenim. Vyborne sa k tomu hodi ryza. Naaranžujte podľa nálady

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia