Foto: olinecka
Takýto ja robim pre mojich doma,je výborny a ľahka príprava.
príprava
na 220 °C
Suroviny
420 - 500 g |
|
Plnka: | |
1 1 /4 litra |
|
1 bal. |
|
8 PL |
|
3 bal. |
|
3 PL |
|
250 g |
|
na posypanie |
|
na pracovnú dosku |
|
Postup
-
1
Rozmrazené lístkové cesto rozdelíme na polovicu, rozvaľkame natenko a dáme na plech 43x33,vidličkou popicháme a dáme piecť.Rúru vyhrejeme na 220 stupňov a cesto pečieme 17-20 minút do svetlo hneda.Upečene necháme vychladnúť.
-
2
Mlieko dáme do väčšej misy trocha z neho odoberieme,aby sme mohli rozmiešať zlaté klasy a gustin. Uvaríme podľa návodu medzitým si pokrájame heru ,ktorú počas varenia dáme do krému.
- 3
Takto uvarený krém ešte horúci vylejeme rovnomerne na jeden plat lístkového cesta a prykryjeme druhým platom.Necháme vychadnuť a postať aspoň 3 hodiny,cesto nám zmäkne dobré sa krája na kocky,Hotový kremeš posypeme práškovym cukrom.Výborný!!!!!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu