Foto: soncya
Zdravé maškrtenie.
12
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
25 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Rozpustíme si v miske čokoládu. Do mierne vychladenej primiešavame po jednom 4 žĺtky. Vyšľaháme a opatrne primiešame sneh zo 4 bielkov. Naplníme do 3/4 mafinkové košíčky a pečieme na 175 stupňov po dobu 25 minút. Po vychladnutí som ozdobila zvyšnou roztopenou ganache polevou.
A funguje to... ;-)
Pravda, pravda...
Ďakujem.
Presne tak, práve toto ma nakoplo vyskúšať. Žiadna múka, cukor, bola som zvedavá. A ono to fakt funguje! ;-)
Posielam ukážku gaštanovej verzie. Gaštanové pyré a 4 vajcia.
Vašu fotografiu sme otočili:
Videli by ste ju neotocenu :)